Korfbalvereniging DVS'69

Door Vriendschap Sterk

Wilt u ook sponsor worden?

DVS‘69 streeft ernaar een vereniging te zijn waar iedereen zich thuis en bij betrokken voelt.

De laatste jaren groeit onze vereniging gestaag door. Dit komt door de goede sfeer, de juiste balans tussen presteren en gezelligheid en de uitstekende ligging en uitstraling van onze accommodatie.  

Verder vindt DVS het erg belangrijk korfbal te presenteren als een door iedereen te beoefenen sport op top-, wedstrijd- en recreatieniveau. Dit is ook de reden dat wij ondertussen al bijna 60 jaar bestaan en dat het korfbal bij DVS ‘69 op elk niveau nog steeds als leuk gezien wordt.  

Wij hechten zeer veel waarde aan de bijdrage van onze sponsors om de missie, visie en ambities van de vereniging waar te kunnen maken.  Ook hier geldt dat Door Vriendschap Sterk centraal staat in de relatie met de sponsors van DVS en één ding staat echter bij ons voorop: voor wat hoort wat……!   

Wij bespreken graag wat u voor ons kunt betekenen, maar zeker ook wat DVS en onze leden voor u kunnen betekenen. Wij streven, net als onze korfballers, naar een ‘perfecte match’ !

Waarom sponsoren?

  • Sponsoring: een groter bereik dan u denkt.
  • Communicatie met de leden en hun ‘aanhang‘
  • Sponsorschap: een enorme goodwill in uw doelgroep.
  • Een kostenefficiënte wijze van sponsoren.
  • Geen commerciële doelstelling (vrijwilligersorganisatie).
  • Liefde voor de (korfbal)sport.
  • Professionele belangen invullen door een goed doel te verwezenlijken.

Mogelijkheden

Om het kopje ‘voor wat hoort wat’ verder uit te werken is het belangrijk voor u, op de hoogte te zijn van onze verschillende mogelijkheden. Voor elk budget kunnen wij een passend en op maat gesneden sponsorvoorstel leveren. Denkt u hierbij aan een TV-advertenties die elke week tijdens trainingen en wedstrijden zichtbaar worden gemaakt tot en met reclameborden langs de velden en bedrukking van de korven. Veelgebruikte mogelijkheden kunt u hieronder vinden.

Shirtsponsor:
Deze shirts worden elke speelweek, heel het jaar door, gedragen. Er wordt gespeeld in heel Zuid Holland en delen van Brabant en Zeeland, dus de zichtbaarheid is hoog. 

Bordsponsor/zeilsponsor:
Borden en zeilen staan bij ons heel het jaar door langs het veld. De zeilen hebben een bijkomend voordeel, namelijk dat ze in het binnen seizoen meegenomen kunnen worden naar de zaal. Dus met een zeil bent u altijd zichtbaar bij thuiswedstrijden. 

TV-advertentiescherm:
Plaatsing advertentie op het LCD scherm in de kantine. Dit scherm staat niet alleen aan tijdens wedstrijden en trainingen, maar ook tijdens alle evenementen zoals toernooien en de wandelvierdaagse. 

Reclame op korf  of bal:
Reclame uiting op korf of korfbal die bij elke thuiswedstrijd van het betreffende gesponsorde team wordt gebruikt.

Wilt u shirtsponsor, bordsponsor, schermsponsor of donateur worden? Wij willen u graag verder informeren over de mogelijkheden binnen onze vereniging en wat wij voor u kunnen betekenen. Voor meer informatie kunt u mailen naar sponsor@dvs69.nl
 


E-mailen
Bellen