Korfbalvereniging DVS'69

Door Vriendschap Sterk

Nieuws


Terug naar overzicht

22-09-2021

Speculaaspoppenactie!

Hallo allemaal,
We doen dit jaar weer mee met de speculaaspoppenactie! We hopen dat we dit jaar een mooi bedrag bij elkaar kunnen verzamelen om een nieuwe picknicktafel en keukenartikelen aan te kunnen schaffen.

Wat houdt dit precies in?
Speculaas hoort bij de decembermaand. De speculaaspop wordt gegeten rond de tijd van Sinterklaas en wij weten zeker dat je vast wel iemand kent die speculaas erg lekker vindt.
De speculaaspoppen zijn groot en wegen 500 gram en worden verkocht voor € 5,00 per stuk. Voor elke verkochte speculaaspop ontvangt DVS’69 € 2,77. Wij hopen dat het iedereen lukt om minimaal 5 speculaaspoppen te verkopen voor de vereniging! Voor het team en de persoon dat de meeste speculaaspoppen verkoopt hebben wij een leuke verrassing.
Actieregels:
o Vanaf vandaag tot en met maandag 25 oktober hebben jullie de tijd om de speculaaspoppen te verkopen.
o Uiterlijk maandag 25 oktober moeten de bestelformulieren ingeleverd zijn bij de trainer/coach. Dit om de speculaaspoppen op tijd te kunnen bezorgen.
o Wij hopen de speculaaspoppen in de week van 15 november binnen te krijgen. Iedereen krijgt via zijn of haar trainer de speculaaspoppen.
o Doe je best om de speculaaspoppen voor Sinterklaasavond te bezorgen.
o Het geld lever je pas in na het uitdelen van de speculaaspoppen. Maandag 6 december moet het geld ingeleverd zijn bij je trainer/coach.
Bestelformulieren
Via jullie trainer/coach ontvang je de bestelformulieren. Wil je direct beginnen of is je lijst vol? Het bestelformulier staat ook op de website en in de nieuwsbrief.
Opbrengst
De opbrengst van de speculaaspoppen willen wij graag gebruiken voor een nieuwe picknicktafel. Deze komt naast de kantine buiten te staan. Ook willen we de opbrengst gebruiken voor nieuwe keukenartikelen, zoals een kookplaat bijvoorbeeld!
Helpen jullie ons mee?

Contactpersonen
Senioren 1, 2 en 3 + recreanten en bedrijven: Manon van de Ree: manonvanalphen@hotmail.com
A1, A2, B1 en B2 Laura Siegersma: siegersma.laura@gmail.com
C1, C2 en C3 Lisa van der Giesen: lisavandergiesen@gmail.com
D1, D2 en D3 Melanie van Gastel: melanievangastel@gmail.com
E1 en E2 Sanne van Dijken: sannevandijken@hotmail.com
Alle kinderen uit de F Melissa Verbaas: melissadenboer@live.nl

Wij hebben er heel veel zin en trek in. Zet hem op!!
Groetjes de actiecommissie

 Speculaaspoppenactie.docx


Terug naar overzicht




E-mailen
Bellen